Consignor julkaisutiedot

Consignorilla me panostamme erittäin paljon ohjelmistokehitykseen varmistaaksemme, että asiakkaillamme on markkinoiden kilpailukykyisin Delivery Management alusta käytettävissään. Julkaisutiedoista näet, mitä parannuksia ja uusia ominaisuuksia Consignor On-Premises-, Consignor Portal- ja Consignor Shipment Server -ratkaisujen uusimmissa versioissa on. Julkaisutietosivulla on myös Kuljetusliikkeet-välilehti, josta näet Consignorin kuljetusliiketietokantaan lisätyt uudet kuljetusliikkeet ja nykyisten kuljetusliikkeiden lisäämät uudet tuotteet. Consignorin julkaisutietojen avulla tiedät, miten alustaa kehitetään, ja näin voit hyödyntää kaikki käyttämäsi Consignor-ratkaisun edut.

Kokenut ohjelmistokehittäjätiimimme kehittää Consignor-ohjelmistoa jatkuvasti varmistaakseen, että ohjelmiston käyttökokemus pysyy mahdollisimman hyvänä. Tiimi myös kehittää jatkuvasti uusia ominaisuuksia, joista on hyötyä asiakkaillemme. Uudet versiot ovat kaikkien Consignorin asiakkaiden käytettävissä. Jos käytät Consignor Ticket- tai Shipment Server -ratkaisua, ne päivitetään automaattisesti. Consignor On-premises -ratkaisun käyttäjien täytyy päivittää ohjelmisto manuaalisesti, jotta he saisivat käyttöönsä kaikki uusiin versioihin tehdyt parannukset.

Julkaisutiedot sisältävät myös Carrier-osa-alueen josta löydät kaikki Consignorin kuljetusliikekirjastoon lisätyt uudet kuljetusliikkeet ja –palvelut. Consignorin julkaisutietojen avulla olet aina ajan tasalla viimeisimmistä tekemistämme kehityksistä ja saat Consignorista parhaan hyödyn irti.

Julkaisutiedot löydät Consignorin Help Center-palvelusta. Jos haluat saada ilmoituksen aina uudesta julkaisutiedosta klikkaa ”Seuraa”-nappia haluamasi osa-alueen oikeassa yläkulmassa.

Consignor On-Premises julkaisutiedot.

Consignor Portal julkaisutiedot.

Consignor Shipment Server julkaisutiedot.

Scan App julkaisutiedot.

Carrier julkaisutiedot.

Go to Integration release notes here.