Consignor-ohjelmisto yhdistää varaston ja asiakkaat

Delivery Management yhdistää varaston ja asiakkaat mahdollisimman tehokkaasti. Consignorissa yhdellä integraatiolla varmistamme, että käytitpä mitä tahansa kuljetuspalveluita, omia jakeluautoja tai noutopisteverkostoja, asiakkaasi tuntevat aina saavansa yhtä laadukasta palvelua, valitusta toimitustavasta riippumatta.

Consignorin toimistot Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Romaniassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvallat.

Paikallisesti palveleva kansainvälinen yritys

Consignor tukee yrityksesi toimitusprosesseja nopeuttamalla ja helpottamalla tilausten toimituksia asiakkaille ja tekemällä lähettämisestä edullisempaa. Keskitymme yksinomaan Delivery Management -palveluun.

Olemme suunnitelleet kaikki lähetys- ja toimitusprosessien vaiheet kattavan Consignor-ohjelmistoalustan integroiduksi, kestäväksi ja kattavaksi toimitusratkaisuksi asiakkaillemme, ja kehitämme ratkaisua jatkuvasti asiakkaidemme strategisten tarpeiden mukaisesti.

Delivery Management -ohjelmistojen johtavana toimittajana Consignor yhdistää kuljetus- ja logistiikka-alan osaamisen tehokkaisiin ohjelmistoarkkitehtuureihin ja -suunnitteluun. Ohjelmistossamme on maailman suurin kuljetusliiketietokanta, josta jokainen lähettäjä löytää varmasti tarpeisiinsa sopivan kuljetusliikkeen.

Consignor-alustalla käsitellään miljoonia lähetyksiä vuodessa, ja sen avulla yli 10 000 asiakastamme voivat valita lähetyksilleen parhaiten sopivan ratkaisun, käyttivätpä he sitten mitä tahansa kuljetusliikettä, ERP-järjestelmää, WMS-ratkaisua tai verkkokauppasovellusta. Asiakaskuntaamme kuuluu sekä pieniä verkkokauppoja että suuria, monikansallisia yhtiöitä. Meille on erittäin tärkeää kuunnella asiakkaidemme tarpeita ja kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä maantieteellisesti että kehittämällä palveluitamme asiakkaiden tarpeiden pohjalta.

Consignor työllistää yli 160 henkilöä ja vuoden 2018 tulos oli 19 miljoonaa euroa. Tämä tekee Consignorista yhden markkinoiden suurimmista Delivery Management -ohjelmistojen toimittajista.

FAKTOJA CONSIGNORISTA

World's largest carrier library

Maailman suurin kuljetusliiketietokanta

Warehouse

Yli 10 000 asiakasta

Package

Yli 100 000 000 lähetystä vuodessa

Money

19.000.000 € liikevaihto

YRITYKSEN HISTORIA

1997: Peter Tang Thomsen perusti yrityksen Oslossa, Norjassa, ja toi Winedi-ohjelmiston markkinoille. Winedin tarkoituksena oli tehostaa tavarankuljetuksia automatisoimalla lähetystietojen siirtäminen.

2002: Yritys perusti tytäryhtiön Tanskan Aarhusiin.

2007: Yritys avasi kehitysyksikön Romanian Bukarestissa. Winedi korvattiin kehittyneemmällä ja kestävämmällä Consignor Delivery Management -alustalla.

2009: Yritys perusti tytäryhtiön Tukholmaan, Ruotsiin.

2011: Yritys perusti tytäryhtiön Tampereelle, Suomeen.

2014: Consignorilla oli 100 työntekijää.

2016: Yritys muutti nimensä EDI-Softista Consignoriksi. Consignor perusti tytäryhtiön Lontooseen, Iso-Britanniaan.

2018: Yritys perusti tytäryhtiön Atlantaan, Yhdysvaltoihin.