Integrator symbol

Ryhdy a Consignor Integrator

Mitä Consignor Integrator tarkoittaa?

Suurin osa asiakkaistamme käyttää Consignoria integroituna omiin taustajärjestelmiinsä. Integraattorit ovat tärkeä osa liike – toimintaamme, sillä he varmistavat, että Consignor-ohjelmistoa voidaan käyttää kaikissa yrityksissä riippumatta näiden ERP-, WMS- tai verkkokaupparatkaisusta.

Integroinnin ansiosta yli 10 000 asiakastamme eri puolilla maailmaa voivat kuljetusliikkeistä ja tilausjärjestelmistä riippu – matta luoda saumattomasti kaikki tekemänsä yli 100 miljoonaa lähetystä vuodessa. Tästä syystä Consignor soveltuu sekä pien – ten, aloittelevien verkkokauppojen että suuria keskusvarastoja käyttävien ja tuhansia paketteja tunnissa lähettävien yritysten käyttöön.

Consignor Integratorina toimitatte asiakkaillenne saumattoman integroinnin ammattimaiseen Delivery Management -alustaan, ja asiakkaanne pääsevät hyötymään kaikista Consignor-alustan tarjoamista työkaluista, jotka tekevät toimituksista kilpailuedun.

Miksi kannattaa ryhtyä Consignor Integratoriksi?

Consignor Integratorina saatte seuraavat edut:

 • Palveluidenne esittely Consignorin yli 10 000 asiakkaalle.
 • Yrityksenne markkinointi Consignorin sivustolla omalla logollanne ja linkillä sivustollenne.
 • Consignorin markkinointimateriaalien, työkalujen ja tärkeiden tietojen käyttömahdollisuus.
 • Consignorin asiakaspalvelun ja teknisen kehitystiimin antama tuki.
 • Taloudelliset edut liittyessänne Partner Program -kumppanuusohjelmaan.

Asiakkaanne puolestaan saavat nämä edut:

 • Saumaton integrointi Consignorin ja oman järjestelmänne kanssa.
 • Vapaus valita asiakkaan tarpeisiin sopiva integrointitapa.
 • Mahdollisuus nykyaikaistaa toimitusprosesseja hankkimatta uutta järjestelmää.
 • Automaattinen lähetystietojen siirto kuljetusliikkeelle ja standardinmukaiset lähetystarrat.
 • Kaikkien kuljetusliikkeiden seurantatiedot helposti käytettävissä.
 • Helppo palautustenhallinta.
 • Pakettivakuutukset arvokkaille lähetyksille aina tarvittaessa.

Aloittaminen

 1. Ottakaa yhteyttä. Voitte ottaa meihin yhteyttä osoitteessa finland@consignor.com tai numerossa 0400 341 200.
 2. Tutustukaa tekniseen blogiimme ja pohtikaa yhdessä projektipäällikkömme kanssa, miten kumppanuus ja integrointi toteutetaan.
 3. Päättäkää, haluatteko liittyä Partner Program -ohjelmaamme.
 4. Voitte alkaa kertoa palvelusta asiakkaillenne

 

Partner Program -ohjelmaamme liittyminen Consignor

Integratorina yrityksellänne on mahdollisuus liittyä ainutlaatuiseen ja houkuttelevaan Partner Program -ohjelmaamme ilmoittautumalla toiseen seuraavista kumppanuusvaihtoehdoista:

Lead Partner
Lead Partner -kumppanina roolinanne on tuoda Consignorin myyntiosastolle asiakkaita sekä vinkkejä mahdollisista uusista asiakkaista. Tässä tehtävässä voitte hyödyntää kaikkia Consignorin myynti- ja konsultointihenkilöstön palveluita sekä markkinointimateriaaliamme.

Embedded Partner -kumppani
Embedded Partner -kumppanina tehtävänänne on sulauttaa Consignor-ohjelmisto oman järjestelmänne käyttöliittymään, jolloin asiakkaanne voivat luoda lähetyksiä Consignorin kautta suoraan omasta ERP-, WMS- tai verkkokauppajärjestelmästään.

Bredana on tehnyt jo vuosia läheistä ja rakentavaa yhteistyötä Consignorin kanssa. Consignorin kuljetusalan asiantuntemus on täydentänyt merkittävästi omaa Microsoft Dynamics AX:n ja NAV-järjestelmien osaamistamme. Tämä yhteinen lähestymistapa on johtanut tehokkaisiin ratkaisuihin, joissa keskitytään saavuttamaan etuja ja luomaan lisäarvoa asiakkaille.

Carsten Slot
Markkinajohtaja, Bredana

Consignor-kumppanuutemme ansiosta olemme löytä- neet monia mielenkiintoisia ja tärkeitä asiakkaita yrityksellemme. Pystymme optimoimaan käyttöönoton loppuasiakkaalle, sillä voimme kumppanuutemme kautta hyödyntää suoraan Consignorin tuki- ja kehitystiimin palveluita. Consignorin monipuolisen Delivery Management -järjestelmän avulla voimme järjestää erilaisia mielenkiintoisia kehitysprojekteja, joissa sekä konsepti että teknologia haastetaan ja niitä parannetaan ja optimoidaan.

Thomas Sørensen
Tekninen johtaja ja osaomistaja, Vconnect

 

Me Apportilla olemme päättäneet tehdä yhteistyötä vain sellaisten yritysten kanssa, joilla on samanlaiset perusarvot kuin meilläkin, eli jotka kohtelevat asiakkaita ammattimaisesti ja toimivat markkinoilla kunnioittavasti muita alan toimijoita kohtaan. Yhteistyö Consignorin kanssa antaa meille mahdollisuuden olla kuljetusalan markkinoiden kehityksen kärkijoukoissa. Lisäksi saamme tärkeitä tietoja markkinatrendeistä osallistumalla Nordic Delivery Conference -tapahtumaan.

Christian Boie Nordstrøm Mikkelsen
Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Apport Systems