Carrier symbol

Ryhdy Consignor Carrier -kumppaniksi

Mitä Consignor Carrier tarkoittaa?

Consignor Carrier -kuljetusliikkeet ovat tärkeä osa Consignor-ratkaisualustaa. Yhdistämme pakettien lähettäjät niiden vastaanottajiin, ja kuljetusliikkeet ovat koko lähetysprosessin kulmakivi.

Consignorin kuljetusliikekirjasto on maailman suurin. Kumppaneinamme toimii sekä kotimaisia että kansainvälisiä kuljetusliikkeitä, joista yli 10 000 asiakastamme eri puolilla maailmaa voivat valita kotimaan- ja ulkomaanlähetyksilleen sopivimman toimittajan. Consignor ei milloinkaan osallistu lähettäjän ja kuljetusliikkeen välisiin neuvotteluihin. Kaikki Consignorin asennukset perustuvat erillisiin sopimuksiin lähettäjän ja kuljetusliikkeen välillä.

Consignor Carrier -kuljetusliikkeenä saatte kilpailuetuja, kun yrityksenne esitellään yli 10 000 asiakkaallemme eri puolilla maailmaa. Samalla asiakkaanne hyötyvät ammattimaisen Delivery Management -alustan tuomista eduista.

Miksi kannattaa ryhtyä Consignor Carrier -kuljetusliikkeeksi?

Consignor Carrier -kuljetusliikkeenä saatte seuraavat edut:

  • Omien määritelmienne mukaisesti rakennetut lähetystiedot.
  • Standardien mukaiset osoitetarrat haluamassanne muodossa.
  • Lähetystietojen siirtäminen automaattisesti lähettäjältä teille.
  • Mahdollisuus tarjota asiakkaillenne lähetysten seurantatiedot Consignor Portalin kautta.
  • Scan App -sovellus: ilmainen, brändiinne mukautettu skannaustyökalu seurantaan.
  • Yrityksenne markkinointi Consignorin sivustolla omalla logollanne ja linkillä sivustollenne.
  • Näkyvyys Consignorin yli 10 000 asiakkaalle osana Consignorin kuljetusliiketietokantaa.

Miten Consignor Carrier -kuljetusliikkeeksi ryhdytään?

Kaikki kuljetusliikkeet ovat erilaisia, ja me Consignorilla otamme tämän monimuotoisuuden innolla vastaan, sillä sen ansiosta asiakkaillamme on paremmat mahdollisuudet saada erinomaisia kuljetuspalveluita. Tästä syystä meidän täytyy tuntea yrityksenne ja sen tarjoamat kuljetuspalvelut, jotta voisimme yhdistää sen mahdollisimman tehokkaasti Consignor-alustaan.

Kun lisäämme yrityksenne kuljetusliikkeidemme joukkoon, projektipäällikkömme luo yrityksellenne yksilöllisen projektin, joka kattaa palvelunne mahdollisimman hyvin.

Ryhdy Consignor carrier

  1. Ottakaa yhteyttä. Voitte ottaa meihin yhteyttä osoitteessa finland@consignor.com tai numerossa 400 341 200.
  2. Luomme yhdessä kumppanuussuhteemme tarpeidenne mukaisesti.
  3. Voitte alkaa kertoa palvelusta asiakkaillenne.

Consignor Carrier -kuljetusliikkeenä saamme lähetystiedot tavallista helpommin Consignoria käyttäviltä asiakkailtamme. Toiminnan käynnistäminen uusien asiakkaiden kanssa kestää vain 30 minuutin aloitusistunnon verran, ja palvelu on heti käyttövalmis. Olemme ylpeitä siitä, että toimimme innovatiivisten ja tehokkaiden IT-ratkaisujen edelläkävijänä, ja kumppanuutemme Consignorin kanssa varmistaa, että käytettävissämme on aina huippuluokan ohjelmistoratkaisu, sillä Consignor kehittää alustaansa jatkuvasti sekä markkinoiden että yrityksemme tarpeiden mukaisesti.

Anders Schondelmeier
Myyntipäällikkö, Danmarks Fragt Service

Käytämme Consignorin ilmaista Scan App -skannaustyökalua kaikkien pakettien skannaamiseen ja lähetysten seurantapalveluiden toimittamiseen. Scan App ladataan kuljettajiemme älypuhelimiin, ja sovellus on laitteistosta riippumaton, mikä on meille erittäin tärkeää, sillä käytämme tavarantoimituksiimme useita eri kuljettajia. Seuranta on jakelualalla elintärkeää! Consignor Carrier -kuljetusliikkeenä toimiminen tarkoittaa meille sitä, että voimme olla varmoja, että saamme lähetystiedot asiakkailtamme automaattisesti ja oikeassa muodossa. Tämä tehostaa työskentelyämme.

Thomas Wallin
Johtaja, BFT Logistik

Consignor on markkinoiden suurin Delivery Management -ohjelmistojen toimittaja, joten se mainitaan luonnollisesti aina, kun neuvottelemme ratkaisuista asiakkaidemme kanssa. Consignorilla on hyvä maine, ja kaikki tietävät, että palvelu toimii. Consignor Carrier -kuljetusliikkeenä toimiminen auttaa meitä aloittamaan uusien asiakkaiden kanssa aiempaa nopeammin, sillä Consignor on lähes plug and play -ratkaisu. Lisäksi saamme lähetystiedot aina samassa muodossa, mikä varmistaa palveluidemme laadun. Tiedot on helppo löytää ja ne ovat ohjeidemme mukaisia.

Thomas Jensen
Myyntipäällikkö, Bring